Angst voor het onbekende

Angst voor het onbekende

Angst voor het onbekende… Iets waar iedereen wel last van heeft denk ik.
Ik ben 27, wat heeft het leven nog meer voor mij in petto? Het grootste gedeelte van je leven regisseer je zelf maar helaas heb je niet alles zelf in de hand.

De keuzes die je maakt zijn doorslaggevend. Beetje jammer alleen dat ik dus echt altijd faal wat keuzes maken betreft. Kleding kopen, boodschappen doen, nieuwe dingen kiezen voor het interieur , je kan het zo gek miet verzinnen … Overal waar je keuzes moet maken, daar ben ik zo slecht in.
Als ik ja zeg, wat zou er dan gebeurd zijn als ik nee gezegd had? Andersom precies hetzelfde als ik nu nee zeg wat was er dan gebeurd als ik toegezegd had?
Eigenlijk moet je bij dit soort dingen helemaal niet te lang stil bij staan, maar toch doe ik het onbewust.

Je leven leven zoals jij denkt dat goed is. Doen waar jij gelukkig van word. Aan het einde van de streep blijf je alleen over, hoe hard dat ook klinkt.

De meeste mensen dromen van huisje boompje beestje, maar misschien is jouw droom wel gewoon samen met je partner zonder kinderen, willen jullie de wereld zien en heel veel reizen.
Mijn droom is voor iedereen wel duidelijk, huisje boompje beestje.
Altijd al gezegd en ik hoop ook dat het Jos en mij gegund is dat wij ooit een beestje mogen verwelkomen. Maar zoals ik net al zei, je weet niet wat de toekomst brengt…

Maar wat nou als je wel precies zou weten hoe je leven loopt tot aan je dood….?

(2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *