8

8

Lieve allemaal,

Gisteren hebben we een hele gezellige avond gehad. Eerst heerlijk gegeten, (bbq) en daarna nog lekker een drankje gedronken šŸ™‚ Rond 2 uur gingen we pas slapen!
Vanmorgen werden we wel weer redelijk vroeg wakker. Volgens het weer bericht zou het slecht weer zijn vanaf maandag maar valt opzicht nog allemaal mee. Vanmorgen was het wel bewolkt, dus besloten we om naar het Sea Aquarium te gaan. Daar kun je kijken naar dolfijnen shows, zeeleeuwen show, haaien voeren/aaien en allerlei vissen zien. Het eerste wat we bekeken hebben is de dolfijnen show, midden in de zon. Het was zo ontzettend heet…. Ik wil echt niet klagen maar een strakblauwe lucht, de zon en geen wind zijn echt geen goede vrienden van elkaar. Zwetend zaten we te genieten van de dolfijnen. Na de dolfijnen hebben we nog een rondje gelopen in het sea aquarium maar omdat we allebei niet zo lekker werden, waarschijnlijk van de warmte, zijn we terug gereden naar het appartement en zijn we lekker gaan zwemmen. Terwijl ik dit aan het typen ben, is de blauwe lucht helemaal verdwenen en zijn de wolken met z’n allen aanwezig. Een beetje afkoeling dus en er is eindelijk weer een klein beetje wind šŸ™‚
We zijn nu dus echt niet meer veel aan het doen, echt alleen maar genieten!!! Morgenochtend gaan we naar Willemstad, op zoek naar souveniertjes enzo. Daarna misschien naar het strand, we zullen zien wat de dag ons brengt.

Heleen, Kleine en Grote Knip zijn 2 stranden in het westen van Curacao. We weten nog niet of we daar nog heen gaan omdat het echt een eind rijden is hihi!

Liefs vanaf Curacao

(0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *