Kaapverdie dag 5 deel 2

Kaapverdie dag 5 deel 2

Terwijl jos en ik rustig terug liepen naar de auto hebben we de meest rare dingen in het water gezien. 1 beestje wat leek op een zeeslak, een zeester en tientallen  zee egels!
Het was alweer tijd voor onze laatste stop, de vulkaan. Het was een weg die ik niet graag nog een keer wil reden. Stijl omhoog, niet geasfalteerde weg. Verschrikkelijk! Maar volgens nilton was dit nog niks want op een ander eiland ga je een helling van 40% op met naast je een afgrond. Wij mochten dus eigenlijk niet klagen.  Aangekomen bij de krater zag je beneden aan de randen Hoe vruchtbaar de grond is. Er was bijna het meeste groen te zien als op de rest van het eiland. Hier zijn ook zout vlaktes. Door de warmte van de zon is het water wat in de krater te vinden is verdikt. Hierdoor kun je in het water druiven en op geen enkele manier zwemmen. Het zwemmen hebben wij maar overgeslagen, was niet aan ons besteed.

6.5 uur later kwamen we weer aan in het hotel. Moet van het gehobbel, een pijnlijke kont en bezweet hebben we snel onze spullen in de kamer gelegd en hebben we een duik genomen in het zwembad.

We hebben net een verfrissende douche genomen en gaan over een uurtje eten in het grill restaurant.  Is weer eens iets anders dan het buffet restaurant!

Morgen en zaterdag doen we helemaal niks en gaan we nog even optimaal genieten van het luieren. En zondag avond vliegen we alweer naar huis. We hebben alle mooie plekjes mogen zien en ik moet zeggen dat sal toch wel een mooi eiland is. Ja, het is droog en kaal en lijkt een woestijn of zoals de reisleidster van arke zei; een maanlandschap, maar het heeft ook zo zn charmes. Het is een eiland waar wij zeker nog een keer terug gaan. Al is het maar om een week helemaal niets te doen. De temperatuur is hier fantastisch!!!

Liefs vanaf Sal van ons!

(0)

2 gedachten over “Kaapverdie dag 5 deel 2

  1. Wat een leuk en optimistisch verslag, Jos en Charlotte !
    Jullie zijn heerlijk uitgerust en afstand nemen, ook letterlijk, doet een mens goed.
    Goeie vlucht naar huis x Ger en To.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *