Mei 2015

Mei 2015

mei 2015.. Wat gaat de tijd toch extreem snel. Voordat je het weet is het alweer kerst en gaan we 2016 alweer in.

jos en ik zijn dit weekend begonnen met de kleine rotklusjes aanpakken in het huis. Gisteren hebben we een nieuw plafond in de wc gezet en vandaag de wc rol houder en het handdoeken haakje opgehangen. De wc is bijna af… Mocht tijd worden na anderhalf jaar. Maar goed je moet er ook maar net zin in hebben om die rot klusjes af te maken. Al moet ik eerlijk zeggen dat het toch wel een heel fijn idee is dat het nu dus bijna af is.

de afgelopen weken/maanden ben ik steeds dichterbij mezelf gekomen. Ik werk ondertussen alweer drie maanden vier dagen en dat doet me zo goed! Ik had het veeeeeeel eerder moeten doen. Dat extra dagje vrij, betekend een extra dag voor mezelf om dingen voor mezelf te doen, op m’n gemak het huis schoon te maken en op te ruimen, gezellig met m’n moeder iets leuks doen of noem het maar op.

jos kan zijn ei kwijt achter de pc. Doet zo af en toe een spelletje waardoor hij tot rust komt. Ik schrijf op mijn website al zet ik niet al mijn verhalen online ik schrijf ze wel en dat lucht op.

vorig weekend zijn we na meer dan een jaar weer een lang weekend in Tsjechië geweest. Het was zo fijn om er weer te zijn, we hebben helemaal niets gedaan. Heerlijk uitgeslapen, ontzettend lekker gegeten en genoten van het lekkere weer. Dit naar voor ons dus geen Koningsdag maar ach er komen er nog zoveel meer…. Moet wel zeggen dat ik dit soort dingen wel leuker vond toen ik jonger was. Voor mij hoeft het drinken en het feesten niet meer zo nodig… Ben echt een burgerlijke vrouw geworden haha.

ja wat heb ik nog meer… 1 keer in de maand ga ik samen met een vriendin naar de sauna. Een dagje die bestaat uit relaxen, kletsen en uitrusten. Na zo’n dag ben ik weer helemaal opgeladen en kan ik de hele wereld aan. Ik wil dit ook zeker er in houden al vraag ik me af of ik het lekker vind om in een sauna van 70 graden te zitten als het buiten straks 20+ is maar als je het niet probeert dan weet je het ook niet.

ik spring van de hak op de tak vandaag maar ach wat maakt het uit niemand die dit leest hihi.

Ik voel me thuis in ons huis. Het is niet alleen een dak boven mijn hoofd maar als ik de sleutel in de voordeur omdraai dan weet ik echt dat ik thuis kom. Ik probeer Jos dat gevoel ook te geven want hij ziet een huis niet als een thuis. Dat gaat wel komen dat weet ik zeker. We hebben zon geluk gehad met dit optrekje… Ons eerste eigen grote mensen huis en dan ook nog een hoekhuis met 4 slaapkamers … Dat word een heel voetbal elftal

Het huis is op dit moment een rommel omdat we gisteren en vandaag zo geklust hebben… Maar in mijn hoofd…. Ik kan EINDELIJK zeggen dat er RUST is in mijn hoofd.

volgend weekend , 10 mei, zijn we 2 jaar getrouwd… 2 jaar getrouwd en aan het einde van het jaar 6 jaar samen met de liefde van mijn leven, mijn steun en toeverlaat…

en nu… Nu ga ik weer op zoek naar vakanties want we hebben besloten om toch maar een weekje weg te gaan ipv naar Tsjechië.. We zullen zien waar de reis naartoe zal gaan!!

Life is short… Smile while you still have teeth

 

(0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *