Spring

Spring

ik zit op de bank… Kijkende naar de televisie verbaas ik mezelf er eigenlijk over hoeveel bullshit er te zien is.

alles wat je ziet gaat over affaires, continu huilende kinderen, schulden, ongelukkig getrouwde stellen etc etc….. En dit noemt men leedvermaak? Ik begin me er flink aan te irriteren in ieder geval.. Waarom komt er niet een keer een serie op de televisie van een gelukkig getrouwd stel die een aantal lieve kinderen hebben…. Het wel en wee in een doorsnee familie? Waarschijnlijk omdat dat gewoon geen mensen trekt. Mensen willen vervelende dingen zien, snikkend op de bank zitten blablablabla..

Weet eigenlijk niet zo goed waarom ik dit typ maar ik kwam er gewoon achter dat ik me gewoon verschrikkelijk irriteer aan de programma’s en de reclames tegenwoordig…. Gelukkig heb ik een gezellige blog waar ik m’n gal kan spuwen

(0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *