Happy new year.

Happy new year.

2015…

 

Een nieuw jaar, nieuw ronde nieuwe kansen. We hebben mogen genieten  van een fantastische oudjaarsavond. Samen met 2 vrienden hebben we heerlijk gegeten, gelachen, gedanst, oude liedjes geluisterd op net5 en de nodige drankjes gedronken. Blacky heeft zich gelukkig goed gedragen was erg bang dat hij in paniek zou raken maar hij heeft zelfs in het raamkozijn naar buiten zitten kijken zei jos. Vrijdag een poging gedaan om uit te slapen maar dat is mij niet echt gelukt. Onrustig nacht gehad veel wakker en veel gedroomd. De rest van de dag niet veel gedaan….

De afspraken met mijn geiten wollen sokken vriend verlopen niet echt zoals het moet. Volgende week heb ik geen afspraak de afspraak is Door het secretariaat afgezegd en kan pas de 12e weer terecht. Geduld is een schone zaak zeggen de mensen.

Ik hoop dat 2015 een veel mooier jaar zal zijn.. 2014 was ook voor een groot deel mooi maar draaide toch wel erg veel om mij. Ik ga er gewoon vanuit dat 2015 mijn jaar word….

Mijn motto voor dit jaar is:

Vandaag is de dag,

hij komt maar één keer,

morgen dan is het

vandaag al niet meer.

Niet zeuren, geniet

van het leven, het mag,

maar doe het vandaag,

want vandaag is de dag.

C.

(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *