This is it…

This is it…

Het is al een maand stil op m’n blog. Ik had er geen energie voor om een bericht te plaatsen.

Er is veel gebeurd. De eerste terugplaatsing is helaas mislukt. Wat een klap was dit zeg, we hadden er allebei zo verschrikkelijk op gehoopt. Maar als ik nu terugkijk denk ik zomaar dat het mislukt is omdat ik zelf gewoon totaal niet gezond was. Ik had nog steeds heel veel klachten.
Ik ben 5 weken thuis geweest van werk en ben vorige week dinsdag pas weer begonnen. de uren worden langzaam opgebouwd zodat ik pas in de 2e week van April weer volledig aan het werk ben.

Dus, IVF mislukt. 2 weken geleden konden we alweer terecht in het ziekenhuis voor een evaluatie gesprek en de inplanning van het terugplaatsen van, zoals wij het noemen, een eskimo. Tot mijn verbazing kan dit heel snel. Ik heb medicijnen meegekregen waar ik mee moet beginnen als m’n volgende menstruatie weer komt. Tien dagen daarna krijg ik een echo om te kijken hoe het baarmoederslijmvlies is. Aan de hand daarvan gaat het lab onze eskimo ontdooien. Hele spannende dagen zullen er dan volgen. Maar we hopen natuurlijk dat dit allemaal goed af zal gaan lopen. Mocht dit niet zo zijn…. dan hebben we nog een eskimootje.

Laten we hopen dat een nieuwe volledige IVF behandeling niet meer nodig zal zijn… maar mocht dit wel zo zijn dan zal de punctie op de dagbehandeling plaatsvinden onder narcose. En uiteraard zullen de artsen er alles aan doen dat er geen overstimulatie meer zal zijn want dit wil ik echt nooooooit meer meemaken!!

(42)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *