Even slikken en weer doorgaan..

Even slikken en weer doorgaan..

De tijd vliegt…

17 november.. het word sneller donker.. en straks als ik weer fulltime werk ga ik ook in het donker naar huis..
Waarschijnlijk ga ik vanaf volgende week weer fulltime werken, als het lukt…
Ik heb nog niet het idee dat ik weer de oude ben… Ben nog steeds aan het wachten op dat moment, maar ik blijf positief en zeg 1000 keer tegen mezelf dat ik dat echt wel weer word. Op het werk loop ik met een masker op, misschien niet slim maar zorgt er wel voor dat er minder vragen zijn de hele dag door… als ik dan thuis kom valt die last van mijn schouders en kan ik me weer gedragen zoals ik me voel.. af en toe een potje janken, onder een dekentje op de bank kruipen en even helemaal niets..

Een aantal weken terug had ik besloten, i.v.m. de overdreven lange wachttijden, om het zelf allemaal op te lossen… Ik denk dat ik nu eindelijk eens slim ben… 25 november heb ik een telefonische intake.. Waarschijnlijk daarna nog 1000 weken wachten totdat ik echt op gesprek kan komen, maar goed.
Ik merk dat ik toch iemand nodig heb die ver van me vandaan staat waar ik tegen kan praten, die een onafhankelijk oordeel kan geven. Die mij kan helpen met mijn problemen..

Ik wil van mijn rugzak, mijn vrachtwagen, mijn aanhangwagen, hoe je het ook noemt, af… Ik wil weer kunnen lachen en lol hebben in het leven. Ik wil geen paniekaanvallen meer hebben waardoor ik het gevoel krijg dat ik bijna flauwval.. De controle over je lichaam verliezen is eng, die aanvallen komen zomaar, en zijn gelukkig ook weer redelijk snel weg..
Afgelopen week maar 2 keer hoofdpijn gehad… fantastisch!! Iedere dag zonder bonkend hoofd geniet ik dubbel en dwars van.

Dit weekend ben ik sinds maanden weer na 12 uur naar bed gegaan.. Doodop lag ik in bed, om 02.00 uur. Hoe ik het volgehouden heb.. vraag het mij alsjeblieft niet maar het is me gelukt.. Merk nu wel dat ik daardoor echt de rest van het weekend een soort van rustig aan moet doen.. Mijn energie voor 10 is nog steeds niet aanwezig..

De PC die Jos zo graag wilde hebben heeft nu een aantal weken beneden gestaan. Ik heb dat ding nu net verhuisd naar boven.. Ik moet leren om alleen te kunnen zijn, moet leren om vertrouwen te hebben in mensen.. Ik ben benieuwd hoe ik het overleef als Jos straks een avondje lekker boven zit te gamen… Misschien ga ik hem dan wel boven gezelschap houden..
Scheelt in ieder geval een hoop rotzooi in de huiskamer šŸ˜‰

Ondertussen zijn we dit weekend ook op vakantiejacht gegaan… Mijn oom raad ons aan om naar Thailand te gaan, wel een beetje op de bonnefooi… Ik vind dat eng.. Ben avontuurlijk ingesteld maar ook weer niet zo erg… De route is al uitgestippeld maar nu nog het besluit durven nemen om het te gaan doen… Ik denk dat dat een 10 jaren plan gaat worden.

– Every struggle in your life has shaped you into the person you are today. Be thankful for the hard times, they can only make you stronger –

 

C.

(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *