We zijn er bijna..

We zijn er bijna..

jeetje.. de tijd vliegt toch wel voorbij hoor.

na ons laatste ziekenhuis bezoek helemaal vergeten een update te plaatsen, dus nu alsnog.

afgelopen maandag 16 januari moesten we om half 11 in het ziekenhuis zijn. De eerste echo na al die hormonen. Was best een beetje zenuwachtig wat er te zien zou zijn. Ruim op tijd werden we geholpen. De arts moest een aantal keer tellen. Wat een hoop follikels!!!! Links zitten er minsten 18 (na 4 keer opnieuw tellen vond ze t goed zo) en rechts minstens 15. Wooooow dat is echt heel veel! Maar wel gewoon normaal voor een jonge vrouw zonder vruchtbaarheidsproblemen. Na de echo moesten we nog even langs de apotheek want de decapeptyl is op. Recept meegekregen voor een week, want voor t zelfde geld krijg ik eerder een punctie dan gepland en dan moet t weggegooid word, zonde natuurlijk.

ik zou in de middag gebeld worden hoeveel eenheden gonal f (stimulerende hormoon) ik moet spuiten. Dit is op 125 eenheden gezet. Ik heb zoveel follikels en ze willen natuurlijk niet dat ze allemaal gaan groeien want dan krijgen we weer overstimulatie en dan moet alles gestopt worden…. dus ipv 225 wat de normale vrouwen krijgen, krijg ik 125.

wat een verademing! Een scherpe naald!!! En een iets dunnere! Wel nog steeds lang maar goed dat merk je toch niet. We zijn ruim een maand verder en het einde komt in zicht.

morgen hebben we weer een afspraak op de ivf poli. Weer een echo om te kijken hoe groot de follikels nu zijn na een week stimuleren. We zullen aankomende week veel in het ziekenhuis zijn is de verwachting. En dan zaterdag….. zaterdag is de punctie. Ik ben zo blij als die dag voorbij is….

(19)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *