Dinsdag 27 december

Dinsdag 27 december

Kerst is weer voorbij.

op kerstavond hebben wij heerlijk de fondue pan aangezet bij Marieke en robert. Heerlijk gegeten met z’n viertjes en de hele avond gelachen. Een nieuwe traditie is geboren. Vorig jaar hebben we ook “kerst” gevierd met hun.

eerste kerstdag gezellig en lekker gegeten bij m’n schoonouders. Was ook weer een heerlijke dag/avond! Gisteren gegourmet bij m’n moeder en Gertjan. Ouderwets spelletjes gespeeld en heerlijk gegeten.

Vandaag moest ik weet werken. Jos is deze week vrij, wat een luxe! Terwijl ik aan het werk was hoorde ik op de radio iets over ivf en umc Utrecht. Ik besloot direct Google te openen en het nieuwsbericht te zoeken;

http://www.ad.nl/utrecht/mogelijk-zaadcellen-verwisseld-in-ivf-kliniek-umc-utrecht~a5664694/

Ik schrok!! Blij dat wij nog in de hormonen fase zitten en dat er nog geen embryo’s gemaakt zijn. Ik heb direct contact opgenomen met het ziekenhuis. Ik zou teruggebeld worden.

Om half 8 ging de telefoon. De arts legde mij uit wat er gebeurd is (afgeweken van het protocol waardoor de fout gemaakt is) en wat er nu gaat gebeuren. Ze streven ernaar om de koppels die al begonnen zijn aan de hormonen (ik dus) het traject te laten doorlopen. Dit alles hangt af van de beslissing van de raad van bestuur. Het laboratorium is voor een deel gesloten en er moet een nieuw protocol gemaakt worden. Voor nu geen paniek, we mogen nog vrolijk door blijven injecteren. Mocht er toch iets veranderen word er contact met ons opgenomen. Laten we hopen dat dit niet gebeurd….

to be continued

(12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *