Dag 3

Dag 3

Dag 3 alweer, de tijd vliegt.

jos had gisteren een kerstborrel. Dit wist ik gelukkig al vroeg waardoor ik geregeld had dat ik bij mama zou eten en dat zij de hormonen in m’n buik zou kunnen spuiten. Mama had m’n lievelings eten gemaakt, tortellini! Heeeeeerlijk!

Mama prikte met liefde in m’n buik…  even 5 minuten op m’n tanden bijten. Het inspuiten van de vloeistof doet best een beetje pijn. Ik merkte op dat er bloed om m’n shirtje zat; ja hoor dat word een blauwe plek. Mama vond t grappig en hoopte stiekem dat ie groter zou worden Hahahahaha. Kunnen er maar beter om lachen en ach hoe erg is nou een blauwe plek!?

vanmiddag toch maar even de verpleegkundige gebeld met de vraag of het normaal is dat het inspuiten pijn doet. De naald voel je niet maar de vloeistof brand en voelt erg naar. De verpleegkundig kon zich herinneren dat dit een bijwerking kan zijn. Toevallig kwam er een arts binnen en heeft ze het even nagevraagd. Niks aan de hand, hoort erbij. Fijn om te weten dat het niets ergs is in ieder geval.

de bijwerkingen vallen nog wel mee… ben heel erg moe en af en toe wat hoofdpijn. De hoofdpijn verdwijnt na het innemen van paracetamol.

ik ga straks slapen en ik denk zomaar dat ik een uur of 12 m’n ogen dicht zal hebben!

morgen, kerstavond, gaan we net als vorig jaar eten bij Marieke en robert en natuurlijk ook bij Niels! Toen we vorig jaar bij hun waren zat Niels nog warm bij Marieke in haar buik en nu is het kleine mannetje al bijna 1 jaar.

we gaan genieten komende dagen van elkaar, onze vrienden en familie!

(14)

2 gedachten over “Dag 3

  1. Lief meisje, ben heel trots op je dat je dit gaat doen! Alles om jullie droom uit te laten komen! Vol vertrouwen gaan we met z’n allen de toekomst tegemoet. Jullie droom komt uit!!
    Ik wil best nog heel veel blauwe plekken prikken hoor….is voor het goeie doel! En die bijwerkingen ben je dan snel vergeten.
    Slaap lekker….

    ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *