2016

2016

Ik ben een rijk mens….
Oké helaas niets gewonnen met de Staatsloterij en ook niet met de postcode loterij…

Maar ik ben rijk, ik voel me heel rijk.
Een prachtig huis, een heerlijk poezenbeest, lieve vrienden en familie, een fantastisch geweldige man die van mij houd (en ik ook van hem) en mij steunt door dik en dun, in goede en in slechte tijden…. Want verdorie wat was het een rot jaar voor ons… Maar wij kijken naar de toekomst en ik ben ontzettend positief!

En het belangrijkste van alles de mensen die ik liefheb zijn gezond!
Jos z’n suiker gaat eindelijk weer de goede kant op en potverdorie wat ben ik trots op hem hoe hij het iedere dag weer flikt ?

2016, dit word mijn jaar, dit word ons jaar, ik voel het!!!!!

Zo… Dat wilde ik dus even kwijt.

(4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *